• NIEUWS

Deze vacature is inmiddels ingevuld.

Vacature: Supply Chain Manager

Vacature: Supply Chain Manager

Vanuit het volle bewustzijn van de ernst en de gevolgen van het Coronavirus voor onze maatschappij willen we toch vooruit blijven kijken en brengen daarom graag bijgaande vacature onder de aandacht:

Wat is jouw opdracht?

Wat begon als een coöperatie van SAmenwerkende KOLlega’s, die hun krachten op allerlei manieren hebben gebundeld, zit veertig jaar later nog altijd in het DNA van Sakol; Samenwerken! Samen stellen zij de vraag van de klant centraal en kopen (collectief) zo dicht mogelijk bij de bron in. Vandaag de dag maar liefst 80% van het assortiment van de deelnemende leden, waarvan hun klanten zich veelal in de bouw en aannemerij bevinden.

Het is jouw opdracht om de leden van deze inkoopvereniging te ondersteunen op het gebied van contract- en voorraadbeheer. Dit doe jij door proactief advies te geven met behulp van de beschikbare data. Het is aan jou om zo een sterke Supply Chain op te bouwen én te managen: van raamovereenkomsten met toeleveranciers tot aan de centrale facturatie in Lelystad. Jij zorgt voor de ontwikkeling van nog efficiëntere en effectievere inkoopprocessen.

Klik op bijgaande link om te solliciteren:
https://www.velde.nl/vacatures/supply-chain-manager-sakol

Of neem voor meer informatie contact op met:
Bas de Vries
Tel: +31 6 5468 6254
b.devries@velde.nl

Sakol B.V.