• NIEUWS

Vacature: Supply Chain Manager

Medewerker Inkoop & DataManagement

Als medewerker ‘Inkoop & Data Management’ vervul je een spilfunctie binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van de productinformatie die je aangeleverd krijgt vanuit leveranciers en je controleert contracten, condities en prijzen van ruim 150 verschillende leveranciers van hout- en bouwmaterialen.

Je werkt met uitgebreide Excel-bestanden, die moeten worden gecontroleerd. Wanneer informatie ontbreekt of niet klopt, neem je contact op met de leverancier. Dit doe je nauwkeurig, want hetgeen jij verwerkt wordt gebruikt door de aangesloten bedrijven en hun klanten.

In deze rol ben je de spin in het web binnen de administratieve organisatie. Je bewaakt de kwaliteit van de productinformatie en werkt hierin nauw samen met onze Supply Chain Manager, onze BackOffice, het externe dataverwerkingsbedrijf, de leveranciers en aangesloten bedrijven.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal MBO-niveau en een analytisch denkvermogen
 • Je hebt ruime ervaring met softwarepakketten zoals MS Office
 • Je hebt een zeer goede beheersing van Excel
 • Je hebt affiniteit met automatisering en IT
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar

Overige competenties:

 • Je hebt een integere, kritische en nauwkeurige werkhouding
 • Je signaleert waar actie nodig is en reageert proactief
 • Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken
 • Je hebt ambities om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Wat bieden wij jou?

Bij Sakol kom je te werken in een groeiende organisatie, waar jij de kans krijgt om je te ontwikkelen in een prettig team, waarin de lijnen kort zijn en de mensen centraal staan. Jouw functie is uitdagend en er is voldoende ruimte voor eigen inbreng. Wij bieden je:

 • Een uitdagende functie op basis van een 32-40-urige werkweek
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring
 • 25 vakantiedagen
 • Een collectieve pensioenregeling – 50% bijdrage werkgever
 • Een reiskostenvergoeding voor woon-/werkverkeer
 • Studiemogelijkheden en flexibel werken
 • Alle voordelen van het werken in een professionele en vooruitstrevende werkomgeving.

Wie zijn wij?

Sakol is een groeiende inkoopcombinatie en is gevestigd in Lelystad. Wij organiseren het inkoopproces namens 8 zelfstandige bouwleveranciers met 24 regionale vestigingen. Dit zijn zelfstandige bedrijven, die allemaal een lange historie hebben als familiebedrijf.  Ze kenmerken zich door een breed assortiment met sterke voorraadposities, één of meerdere afhaalmagazijnen en een shop met een uitgebreid assortiment, van bouwmaterialen tot ijzerwaren en daarnaast groeiende e-commerce mogelijkheden. Samen met deze bedrijven vormt Sakol een club van dynamische ondernemers waar met korte lijnen kennis en kracht gebundeld worden. Op ons kantoor in Lelystad werken 10 collega’s op de afdelingen: inkoop & orderadministratie, finance en marketing. We zetten ons in voor prettige werkomgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als professioneel, informeel en door een klein team zijn er korte lijnen.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij meer weten over deze functie?
Bel dan met Jan-Hein de Laat: 06-24880266, of mail naar j.delaat@sakol.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Sakol B.V.