Platina Partner

ISOVER Nederland

DE GROOTSTE PRODUCENT VAN ISOLATIEMATERIALEN

ISOVER Nederland is wereldwijd de grootste producent van isolatiematerialen. Wij bij ISOVER Nederland zijn ervan overtuigd dat we een essentiële bijdrage kunnen leveren aan ieders welzijn door met passie een comfortabele, duurzame en gezonde leefomgeving te creëren. Op die manier willen we de referentie zijn op het gebied van duurzaam en innovatief bouwen en beloven we onder andere de impact op onze planeet te verbeteren. Er ligt daarom een grote focus op duurzaamheid in onze ons doel, visie en missie.  

In 2050 moeten alle woningen in Nederland energieneutraal zijn. Een flinke klus die we samen gaan klaren. Isolatie speelt hierbij een belangrijke rol, want het begint natuurlijk met het beperken van de energievraag. Om warmteverlies via (schuine) daken, vloeren en wanden te voorkomen, biedt ISOVER Nederland voor iedere isolatieklus de juiste producten aan 

Klaar voor de toekomst!

Regelgeving zoals BENG, Wet Kwaliteitsborging en Energielabel zijn ingewikkelde onderwerpen waar wij u in ondersteunen. Zo komen onze technisch adviseurs graag bij u langs om complexe vraagstukken samen met u op te lossen. Zo ontvangt u altijd advies op maat. Daarnaast delen wij onze kennis via diverse services en whitepapers.  

Alleen goed isolatiemateriaal, is niet voldoende. Het eindresultaat van de thermische prestaties valt of staat ook met uitvoeringskwaliteit. Wij doen meer, daarom bieden wij diverse services aan om de benodigde kwaliteit te realiseren, zoals toolboxsessies op de bouwplaats, opleidingen en garanties voor zowel de renovatie- en nieuwbouwmarkt.  

Meer informatie over het totaal assortiment van ISOVER, bekijk dan onze website www.isover.nl