Kantoor Nederland

Saint-Gobain Isover
Stuartweg 1B
4131 NH Vianen
info@isover.nl
www.isover.nl
Tel.: 0347 35 84 00

Platina Partner

Saint-Gobain Isover

DE GROOTSTE PRODUCENT VAN ISOLATIEMATERIALEN

We staan in de bouw aan het begin van een grote verduurzamingsopgave. In 2050 zullen namelijk alle woningen in Nederland energieneutraal moeten zijn. Isolatie gaat hierbij een belangrijke rol spelen, want het begint natuurlijk met het beperken van de energievraag.

Daarom hebben wij als missie om thermische, akoestische en brandveilige isolatie-oplossingen te ontwikkelen die zorgen voor een comfortabele, energie-efficiënte en duurzame leefomgeving.

Maar alleen goed isolatiemateriaal, is niet voldoende. Het eindresultaat van de thermische prestaties valt of staat ook met uitvoeringskwaliteit. Daarom doen wij meer en bieden wij diverse services aan om de benodigde kwaliteit te realiseren, zoals toolboxsessies op de bouwplaats, opleidingen en garanties voor zowel de nieuwbouw –als renovatiemarkt.

Klaar voor de toekomst!

Komende regelgeving zoals BENG, Wet Kwaliteitsborging en Energielabel nieuwbouw, zijn onderwerpen waar nog niet iedereen zich in heeft verdiept. Daarom delen wij onze kennis door middel van whitepapers, trainingen, toolboxmeetings, ontwikkelen wij diverse services en komen onze Technical Engineers graag bij u langs voor de ins en outs van deze onderwerpen. Daarnaast zijn ook onze producten klaar voor de toekomst. Met Isover glaswol kan nu al circulair worden gebouwd. Ten eerste maken we voor de productie van ons materiaal voor een zeer groot deel gebruik van gerecycled glas. Glas is namelijk een uitstekende grondstof om te hergebruiken en is daarmee een typisch voorbeeld van de circulaire economie.