Platina Partner

SINIAT

Totaalsystemen voor dragende en niet dragende wanden, plafonds en vloeren

Siniat maakt producten en systemen voor droge afbouw, voor het afwerken van wanden, plafonds, vloeren, wandbekleding en externe toepassingen. We bieden een uitgebreid assortiment cementplaten, gipsplaten, voegproducten & accessoires aan om in te spelen op de verscheidenheid aan projecten en budgetten. Onze producten worden gebruikt door zowel droge afbouwers als door architecten en bouwbedrijven.

Siniat is een betrouwbare partner die met zijn ervaren technisch team klaar staat om te helpen doorheen de verschillende fases van een project. Door samen te werken met het projectteam vinden we manieren om de esthetiek van gebouwen te verbeteren, om bouwkosten te reduceren, bouwtijden te verkorten en onderhoudskosten te verlagen. We creëren vandaag duurzame oplossingen voor de gebouwen van morgen.

Siniat en zusterbedrijf Promat investeren fors in oplossingen voor droogbouw. De Etex groep, waarvan beide bedrijven deel uit maken, gelooft naast traditionele bouwtechnieken ook sterk in de toekomst van hout- en metaalskeletbouw. Onze kennis en ervaringen van reeds bestaande en aparte toepassingen in vezelcement, gips-, en calciumsilicaatplaten, worden nu ook toegepast in nieuwe en innovatieve houtskeletbouwconcepten. Zowel Siniat als Promat bieden hiermee een antwoord op het multidisciplinaire bouwtechnische vraagstuk, alsmede systeemgaranties op de prestaties van de bouwdelen van houtskeletbouw.

Onze oplossingen zijn uitvoerig getest en/of gecertificeerd wat betreft brandveiligheid, akoestisch comfort en thermische isolatiewaarden, alsook op mechanische en bouwfysische eigenschappen. Kortom, laat u verrassen door onze pure innovatie in toepassing en duurzaamheid.

Handig en overzichtelijk!

Bekijk alle afbouwplaatmaterialen van Siniat, inclusief afmetingen, eigenschappen en toepassingen in het Sakol Afbouwplaten productboekje. Verkrijgbaar bij de aangesloten bedrijven en ook digitaal de beste oplossing binnen handbereik.