Kantoor Nederland

Skantrae Deuren

Showroom (op afspraak)
Mega 1
6902 KL Zevenaar
Nederland

Postadres
Postbus 48
6900 AA Zevenaar
Tel.: +31 (316) 58 66 00
www.skantrae.com

Goud Partner

Skantrae

Deuren, accessoires en services

Al meer dan 40 jaar is Skantrae leverancier van houten (maatwerk)deuren, opbergsystemen, accessoires en services. Met het onderscheidende en trendsettende assortiment, dat we zelf ontwerpen en produceren, bieden we topkwaliteit, duurzaamheid en gemak. Vanuit ons eigen bewerkingscentrum in Zevenaar kunnen we iedere deur op maat, afgewerkt en afgelakt leveren. Niet voor niets is onze belofte: Skantrae: Aan alles gedacht.

Aannemers en professionals in de woningbouw kiezen al jaren voor deuren van Skantrae. Dat is niet zo verwonderlijk. Deuren van Skantrae worden met vakmanschap gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal en voldoen ruimschoots aan de eisen en verwachtingen van de professional.

Het gevarieerde assortiment houten (maatwerk) binnen- en buitendeuren, aluminium binnendeuren, opbergsystemen, vloeren, hang- en sluitwerk én onze services zijn daarom al meer dan 40 jaar de eerste keus van professionals. Ons assortiment biedt bovendien veel ruimte voor de wensen én de persoonlijke smaak van de opdrachtgever.

Bij Skantrae geloven we in de combinatie van deuren, accessoires en services. Een mooie deur is pas compleet wanneer deze is voorzien van hang- & sluitwerk. Ook nemen wij graag het aflakken van de deur voor onze rekening (zie https://www.skantrae.com/service-en-advies/services/aflak-service-binnendeuren), zo kunnen we de kwaliteit optimaal waarborgen en maken wij het nog makkelijker. Aan alles gedacht!

Met Skantrae wordt er altijd gekozen voor absolute kwaliteit en duurzaamheid. Zo gebruiken we alleen FSC® en PEFC-gecertificeerd hout en worden onze deuren getest volgens de KOMO-richtlijnen. Die kwaliteit is ook terug te zien in ons bewerkingscentrum. Daar staat een hightech machinepark waarmee onze medewerkers iedere deur vakkundig kunnen bewerken: van scharnier-inkrozingen en armschaven tot het aflakken van deuren. Hierdoor wordt een naadloze integratie, optimale veiligheid en hoogwaardige uitstraling gegarandeerd.

Kijk voor meer inspiratie, maten en prijzen op onze website: https://www.skantrae.com/?gclid=Cj0KCQjw3eeXBhD7ARIsAHjssr-I7irPCyl8vwEetdqgoSPCq8zXzkHxXmdE78ciZ8K_UcxoamgYuE0aAoq6EALw_wcB