De Sakol Groep

SAMEN BOUWEN AAN NEDERLAND

Sakol B.V. organiseert het inkoopproces namens 8 zelfstandige bouwleveranciers met 24 regionale vestigingen. Deze zelfstandige bedrijven, die allemaal een lange historie hebben als familiebedrijf, kenmerken zich door een breed en diep assortiment met sterke voorraadposities. Onze bedrijven beschikken over één of meerdere afhaalmagazijnen, en een shop met een zeer uitgebreid assortiment van bouwmaterialen tot ijzerwaren. Samen met onze leden vormen we een club van dynamische ondernemers waar met korte lijnen kennis en kracht gebundeld wordt.

Wat veertig jaar geleden begon als SAmenwerkende KOLlega’s zit nog altijd in ons DNA: SAMENWERKEN!

De doelstelling bij oprichting; ‘zo dicht mogelijk bij de bron inkopen,’ staat nog fier overeind. En de latere uitbreiding hierop, om minimaal 80% van het assortiment daadwerkelijk collectief in te kopen is vandaag realiteit. Daarnaast bieden onze specifieke eisen, om als lid aan het inkoopcollectief deel te kunnen nemen, waarborg voor de kwaliteit van de samenwerking. Bovendien geeft dit garantie voor voldoende volume per lid. De langjarige relaties met onze toeleveranciers zijn veelzeggend over onze succesvolle samenwerking.

Maar boven alles staat de behoefte van de klant centraal. Onze opgetelde en gedeelde ervaringen, en de fundamentele kennis over het bouwproces en de bouwmaterialen spreken hierin boekdelen. De hoge waardering van onze klanten in de bouw, en aannemerij zien wij bevestigd in een meerjarige dubbele omzetgroei t.o.v. de markt.
(Bron: GFK/HIBIN)

Veertig jaar succesvol samenwerken!

Lees hier ons jubileummagazine over de samenwerking tussen acht bouwleveranciers, die in veertig jaar tijd uitgroeide tot een fundamentele basis voor inkoopprocessen en Backoffice.

Landelijke dekking

Met 24 vestigingen door heel Nederland is er altijd een aangesloten bouwleverancier in de buurt voor de toelevering van de bouwmaterialen voor een project.

  Meer informatie over  Sakol?

Sakol B.V.