Vind de dichtstbijzijnde vestiging

   Wat veertig jaar geleden begon als SAmenwerkende KOLlega’s zit nog altijd in ons DNA: SAMENWERKEN!

   Sakol B.V. organiseert het inkoopproces namens 8 zelfstandige bouwleveranciers met 24 regionale vestigingen. Zelfstandige bedrijven, die allemaal een lange historie hebben als familiebedrijf en zich kenmerken door een breed en diep assortiment met sterke voorraadposities, één of meerdere afhaalmagazijnen en een shop met een uitgebreid assortiment, van bouwmaterialen tot ijzerwaren. Samen met onze leden vormen we een club van dynamische ondernemers waar met korte lijnen kennis en kracht gebundeld wordt.

   Gezamenlijk een landelijke dekking met 24 vestigingen

   De doelstelling bij oprichting; ‘zo dicht mogelijk bij de bron inkopen,’ staat nog fier overeind. En de latere uitbreiding hierop, om minimaal 80% van het assortiment daadwerkelijk collectief in te kopen is vandaag realiteit. Daarnaast bieden de eisen, om als lid aan het inkoopcollectief deel te kunnen nemen, waarborg voor de kwaliteit van de samenwerking. En geeft dit garantie voor voldoende volume per lid. De langjarige relaties met onze toeleveranciers zijn veelzeggend over onze succesvolle samenwerking. Met een landelijke dekking, met 24 vestigingen door heel Nederland is er altijd een aangesloten bouwleverancier in de buurt voor de toelevering van de bouwmaterialen voor een project.

   Boven alles staat de behoefte van de klant centraal. Opgetelde en gedeelde ervaring en de fundamentele kennis over het bouwproces en de bouwmaterialen spreken hierin boekdelen. De hoge waardering van onze klanten in de bouw, en aannemerij zien wij bevestigd in een meerjarige dubbele omzetgroei t.o.v. de markt.
   (Bron: GFK/HIBIN)

     Meer informatie over  Sakol?

   Sakol B.V.