BOUW.COACH ONLINE

  • BOUW.COACH MAGAZINE
  • BOUW.COACH PODCAST
  • BOUW.COACH ACADEMY

BOUW.COACH MAGAZINE

In 2017 publiceerde Sakol het eerste Bouw.coach magazine, toen alleen in gedrukte oplage. Hier namen per editie 4 leveranciers aan deel om klanten en medewerkers te informeren over nieuws op het gebied van innovatie, marktontwikkeling, certificeringen en veranderende wetgeving. Het magazine is sindsdien volop in ontwikkeling geweest en sinds 2021 is de Bouw.coach een volledige online publicatie met inmiddels 8 thema-edities waar gemiddeld per uitgave 9 leveranciers aan meewerken.

In 2023 zetten we weer een grote stap vooruit door voor elke bouwgroothandel die bij Sakol is aangesloten een gepersonaliseerde Bouw.coach te maken, met ruimte voor interviews met eigen productspecialisten en eigen projecten in beeld. Om de content naar een hoger plan te tillen zijn we in 2024 begonnen met ‘Bouw’coach Exclusief’ waarin we bij leveranciers langs gaan voor de opname van een podcast en promotie of instructievideos. De podcasts zijn te beluisteren via ons kanaal Bouw.coach Podcast op Spotify.

Je vindt de links naar de unieke edities van onze leden naast deze tekst.

BOUW.COACH PODCAST

In 2024 zijn we live gegaan met de eerste Bouw.coach podcast. Vanaf de eerste aflevering zijn we opzoek gegaan naar het verhaal van de leverancier, van achter de onderneming en werpen we een blik op de toekomst in de bouw. Het heeft geleidt tot mooie en inspirerende gesprekken waarbij de klant en de medewerker van de bouwgroothandel een beter beeld krijgt van de leverancier. In de bouw.coach podcast ontdekken we samen de nieuwste ontwikkelingen, trends en innovaties. We inspireren door analyses en inzichten te geven in de snel evoluerende wereld van bouwen en duurzaamheid.

De podcasts zijn te beluisteren via ons kanaal Bouw.coach Podcast op Spotify.

BOUW.COACH ACADEMY

In 2021 hebben de leden van Sakol de handen ineen geslagen om een online leerplatform te ontwikkelen om (bij)scholing dichter en sneller naar de werkvloer te brengen. Dit werd de Bouw.coach Academy, en dit platform is ontwikkeld in samenwerking met de Platina partners van Sakol. En inmiddels werken we ook met enkele Goud partners samen. Deze groep leveranciers ontwikkelen maatwerk-vaktrainingen die de medewerkers van de Sakol-leden online, op elk gewenste plaats en op elk moment kunnen volgen. Inmiddels is Sakol vanaf de tekentafel bijna twee jaar verder, en is de Bouw.coach Academy alweer bijna anderhalf jaar live. In die periode zijn er 35 vaktrainingen ontwikkeld, zijn er zo’n 650 medewerkers aangesloten op het platform, en hebben zij samen meer dan 2000 trainingen succesvol afgerond. Meer weten over de Bouw.coach Academy? Mail dan naar  bca@sakol.nl.

Sakol B.V.