Vestiging

LEEUWARDEN

Uranusweg 1
8938 AJ Leeuwarden
+31 (0)58 2888888

www.miedemabouwmaterialen.nl

Openingstijden

Verkoopkantoor
Maandag t/m vrijdag 07.30 – 17.00 uur
Zaterdag 08.00 – 12.00 uur

Afhaalcentrum
Maandag t/m vrijdag 07.00 – 17.00 uur
Zaterdag 08.00 – 12.00 uur

Miedema Bouwmaterialen

Uw totaalleverancier voor de bouw

Over Miedema

Miedema Bouwmaterialen is specialist in de levering en bewerking van hout- en bouwproducten. Met inzet en passie voor klanten levert Miedema Bouwmaterialen aan aannemers, andere bouwgerelateerde bedrijven zoals klusbedrijven, woningbouwers, onderhoudsbedrijven, industriële klanten en overige opdrachtgevers. Het assortiment is altijd op voorraad, wordt snel geleverd of kan gehaald worden in het haalcentrum op industrieterrein de Hemrik in Leeuwarden.

Bestel ook via de Miedema Webshop

Ben je bestaande klant of wil je klant worden van Miedema? Maak dan eenvoudig een account aan en profiteer direct. Ben je bestaande klant, dan heb je nadat je begint ingelogd direct de juiste prijzen beschikbaar. Dit kan je op ieder moment van de dag bestellen, dus ook ’s avonds als je overdag aan het werk bent.

Daarnaast kan je calculeren met onze webshop en is het eenvoudig om herhaalbestellingen te plaatsen. Bestel je ’s ochtends materiaal, dan kan je het diezelfde middag nog afhalen. Daarnaast ontvang je ook nog eens extra korting als je een bestelling plaatst via de webshop!

Miedema Houtindustrie

Miedema Houtindustrie is het zusterbedrijf van Miedema Bouwmaterialen.
Hier zijn we gespecialiseerd in allerlei bewerkingen aan hout- en plaatmateriaal, zelfs coaten. Alles onder hetzelfde dak als Miedema Bouwmaterialen. Dat betekent korte lijnen bij leveringen aan de bouw, toeleveranciers voor de bouw en de industrie in heel Nederland.

Wij zoeken samen met jou het meest effectieve bewerkingsplan voor de vele toepassingen. We denken met je mee, zodat jouw idee een haalbaar plan wordt. Gegrond hout of afgelakt? Eén of juist heel veel stuks?  Recht of gebogen? Het kan allemaal.

Al meer dan 100 jaar maken klanten in heel Nederland gebruik van onze specialistische kennis van maatwerk, uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Miedema Bouwmaterialen

Sakol B.V.