• GOEDKOOP BOUWMATERIALEN

Goedkoop Bouwmaterialen

Vestigingen

Amsterdam

Molenkade 43-44
1115 AC Duivendrecht
+31 (0)20 6982221

www.ggoedkoop.nl
verkoop@ggoedkoop.nl

Openingstijden
06:30-17:00 uur

SASSENHEIM

Wasbeekerlaan 22a
2171 AE Sassenheim
+31 (0)252 219018

Openingstijden
07:00-17:00 uur

ALMERE

Rondebeltweg 18
1329 BA Almere
+31 (0)36 5354280

Openingstijden
07:00-17:00 uur

DELFT

Schieweg 64
2627 AN Delft
+31 (0)15 2616126

Openingstijden
07:00-17:00 uur

Alphen a/d Rijn

Eikenlaan 239
2404 BP Alphen a/d Rijn
+31 (0)172 243 244

Openingstijden
07:00-17:00 uur

Goedkoop bouwmaterialen

Al 90 jaar service & kwaliteit

TOTAALLEVERANCIER ÉN BOUWPARTNER

Al 90 jaar zijn wij als familiebedrijf dé toeleverancier van hout- en bouwmaterialen en specialist op het gebied van renovatie. Met vijf vestigingen bedienen wij de professional in de Randstad. Naast een breed assortiment bieden wij deskundig advies om van elk project een succes te maken. Kortom, een totaalleverancier waar je op kunt bouwen!

Onze jarenlange ervaring maakt dat wij jou niet alleen goed kunnen bevoorraden, wij staan ook voor je klaar bij het maken van calculaties, offertes en met bouwadvies. Daarnaast zijn onze ervaren accountmanagers aan één regio gebonden, dit maakt dat zij over specifieke regionale kennis beschikken die belangrijk kan zijn bij de uitvoering van jouw bouwproject.

Kijk op de toekomst

Onze FSC® en PEFC™ certificering geeft ons het bestaansrecht in de houtbranche. Nu en in de toekomst. Door te kiezen voor FSC-producten worden bossen beschermd tegen kaalkap en omzetting in oliepalm- of sojaplantages, mijnbouw of veeteeltgebieden. Hoe groter de vraag naar FSC-producten, hoe meer gebieden duurzaam beheerd kunnen worden. Het aanbod groeit dus met de vraag mee.

WERK UIT HANDEN


Met een aantal van onze diensten nemen wij jou eenvoudig werk uit handen en heb jij meer tijd om je te richten op waar het écht om draait; jouw project zo goed mogelijk opleveren. Dus laat het zaagwerk en transport maar aan ons over! Of kies je voor straalframebouw van Virtual Steel?

ZAGEN NAAR WENS


In het Logistiek Centrum in Sassenheim hebben wij de Machinale ondergebracht. Hier kunnen wij met onze CNC freesmachine en opdeelzaag maatwerk tot in het kleinste detail voor jou realiseren. Nagenoeg al het verkrijgbare plaatmateriaal is bewerkbaar door één van deze machines. De afdeling wordt bemand door een vakkundig en geschoold team. Van sales en werkvoorbereiding tot ontwerpen en machinebediening, onze specialisten zorgen samen met jou voor een geslaagd project!

HET NIEUWE BOUWEN
Onze partner Virtual Steel bewijst dat bouwen slimmer en goedkoper kan. De techniek hierachter is staalframebouw. Bouwen met Virtual Steel is 70% lichter dan bouwen op traditionele wijze. Staalframebouw is een droge bouwmethode, waardoor de bouw een continu proces is en niet gehinderd wordt door droogtijden. Bovendien ben je ook minder afhankelijk van traditionele vakmensen en de locatie. Staalframebouw leent zich uitstekend voor prefab. Dankzij slimme software kan ieder aspect van een gebouw op voorhand worden getekend. Virtual Steel kan elke bestaande bouwtekening omzetten naar staalframebouw. Niet alleen het frame is doordacht, ook het isolatiemateriaal en de afwerking kunnen volledig voorbereid worden voor de montage.

BETROUWBAAR TRANSPORT
Wij bezorgen uw bestellingen vanuit ons logistiek centrum in Sassenheim met een eigen wagenpark en vaste chauffeurs. Zo bieden wij ook op dit bedrijfsonderdeel betrouwbaarheid, kundigheid en continuïteit. Voor leveren op hoogte met de kraan (tot 30 meter hoog) zetten wij vaste partners in en kunnen wij voor deze specialistische dienst de kwaliteit en veiligheid garanderen.

WEBSHOP
In onze webshop bestel je eenvoudig de materialen die je nodig hebt. Duidelijk gegroepeerd en per artikel wordt de beschikbare voorraad aangegeven, wel zo handig! Leveren tot op de bouwplaats of (op bestelling) afhalen, het is allemaal mogelijk. Advies nodig? Neem gerust contact op met onze Verkoop Binnendienst.

Sakol B.V.