Van Houwelingen Hout en Bouwmaterialen

Vestigingen

ZEIST

De La Reylaan 34
3707 TM Zeist
+31 (0)30 6915589

www.vanhouwelingenhout.nl

Openingstijden
maandag t/m vrijdag  07:00 tot 17:00
Op zaterdag van 07:30 tot 12:00

SOEST

Industrieweg 17
3762 EG Soest
+31 (0)35 6010304

Openingstijden
maandag t/m vrijdag  07:00 tot 17:00
Op zaterdag van 07:30 tot 12:00

NAARDEN

Energiestraat 27b
1411 AR Naarden
+31 (0)35 6943088

Openingstijden
maandag t/m donderdag  07:00 tot 17:00
Op vrijdag tot 16:30

WEESP

Pampuslaan 217
1382 JP Weesp
+31 (0)294 412 260

Openingstijden
maandag t/m vrijdag  07:00 tot 17:00

Van Houwelingen Hout en Bouwmaterialen

Totaalpakket voor bouwend Nederland

Over Van Houwelingen

Van Houwelingen Hout is met drie vestigingen al meer dan 80 jaar specialist in hout en bouwmaterialen.

Een allesomvattend totaalpakket voor bouwend Nederland.Door de markt nauwlettend te volgen, zijn al onze producten en informatie altijd up to date. Wij weten waar u als professioneel bouwer behoefte aan heeft.

Zeer grote sortering van kwaliteitsmaterialen die in ruime hoeveelheden in voorraad worden gehouden, zodat u altijd alles voor handen hebt.Onze medewerkers staan te allen tijde tot uw dienst om u deskundig te helpen, uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken.

Naast onze kwaliteit en volledigheid in producten bieden wij u zo ook optimale kwaliteit in goed advies, snelle levering en service.

De wensen van de klant hebben gezorgd voor een bredere sortering en ruimere voorraad. Wij weten dat u snel wilt beschikken over alle benodigde materialen en hulpmiddelen voor een hoogwaardig resultaat. Wij bieden daarom een ruime keuze in hout-, bouw- en plaatmaterialen samen met de allerlei soorten bevestigingsmiddelen en professioneel gereedschap. Wij zijn daarmee de complete one-stop-shop voor de aannemer.

Toekomst gericht bouwen met iBOUW

Het huis van de toekomst is nu al te realiseren in een volledig klimaat-vriendelijk of klimaat- neutraal concept. De iBouw onderdelen, die de basis vormen, hebben veel weg van metal stud profielen. Echter niet in constructief opzicht: bij metal stud hebben de staalprofielen – van ongeveer 0,6 millimeter dik- geen dragende functie. Een iBouw frame – met één tot drie millimeter dik – heeft dat wel. Hiermee zijn afbouw- en constructieve profielen in één product verenigd. Deze profielen, stijlen en regels zijn voorzien van een binnenafwerking, isolatie in de holle ruimte én een buitenafwerking. De stalen frames vormen de kapstok waar verdere functionaliteiten aan op worden gehangen. Het is een zeer flexibel bouwsysteem.

Afhankelijk van het architectonische ontwerp biedt het een ruime keuze voor de afwerkingsmaterialen, maar ook voor het aanbrengen van functionaliteiten, zoals leidingen, kabels of kabelgoten, ventilatie en isolatie. Afhankelijk van de toepassing en de omstandigheden worden elementen in de fabriek gemonteerd of op de bouwplaats. Binnen iBouw is ook gezocht naar alternatieve oplossingen voor andere bouwelementen, zoals de fundering. Er is nu een schroeffundering beschikbaar met stalen stelschroeven, die volledig hydraulisch en in elk type ondergrond kan worden aangebracht. Graafwerk, bekisten en beton storten is hierdoor niet langer nodig. Een ander belangrijk voordeel is dat hergebruik van de schroefpalen mogelijk is. Simpelweg door ze uit de grond te draaien.

Kom eens inspiratie opdoen in het voorbeeldhuis in de Showroom in Zeist.
Bel 030-6915589 voor een afspraak

Sakol B.V.