• NIEUWS

Bouwbeurs groot succes voor Sakol!

Bouwbeurs overweldigend succes!

Samen met alle leden beleefden we een geweldige week tijdens de Bouwbeurs! Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari waren we met onze acht leden vertegenwoordigd op de Bouwbeurs in Utrecht. In deze bijzonder week vierde Sakol de aftrap naar het jubileumjaar ’40 jaar Sakol’ met een feestelijke leveranciersreceptie op woensdagmiddag en de presentatie van het unieke jubileummagazine.

De bezoekersaantallen op de Sakol stand overtroffen onze stoutste verwachtingen. En we waren verheugd te zien dat de klanten onze leden ook op de gezamenlijke Sakol stand goed wisten te vinden. De klanten konden ook profiteren van een scherpe beursaanbieding met keuze uit diverse Q Mix producten en maakten daarbij kans op een dag- en weekprijs. Inmiddels zijn de prijswinnaars bekend en worden de professionele Festool apparaten door onze leden uitgereikt aan de winnaars.

We bedanken iedereen voor deze geweldige week!

Namens Sakol B.V. en onze partners:
Brentjens Bouwproducten, CarpentierMooren Bouwplein, Goedkoop Bouwmaterialen, Van Houwelingen Hout en Bouwmaterialen, Miedema Bouwmaterialen, Van de Pol Hout- en Bouwmaterialen, Verdouw Bouwproducten en Witzand Bouwmaterialen

Sakol B.V.