• NIEUWS

Onze bouwpartners in de spotlights!

Partnerschap is belangrijk in de bouwsector. En des te meer met het oog op de uitdagingen waar we samen voor staan. Aan de ene kant zien we schaarste van grondstoffen, uitdagingen in de logistiek en een tekort aan vakmensen. Aan de andere is er de onverminderde grote vraag naar onze producten en diensten, en staan we natuurlijk gezamenlijk voor de grote uitdaging die ons veranderende klimaat met zich meebrengt. Dit vraagt in ons vakgebied voortdurend om innovatie en flexibiliteit. Hiervoor slaan wij de handen ineen met onze leveranciers en blijven we continue in gesprek over de haalbare oplossingen. En daarom dit keer een Bouwpartner Special, want goede partners zijn onmisbaar in deze tijd!

Eenvoudig via je desktop, tablet of smartphone.
Tip: sla de bouw.coach op bij je favorieten, dan heb je het laatste nieuws altijd binnen handbereik!

Deze Bouw.coach is gepubliceerd met dank aan: MORGO FOLIETECHNIEK, ISOBOUW, MAWIPEX, VELUX, LAMBERT VAN DEN BOSCH, NORBORD | WEST FRASER EN STEELFRAME

Sakol B.V.