• NIEUWS

Verduurzaming grote drijfveer bij renovatie

Een nieuw jaar, met ogenschijnlijk een nieuw toekomstperspectief waar we langzaam uit de Coronapandemie lijken te geraken en het publieke leven hopelijk zal normaliseren. Toch zal de nasleep van de pandemie, met name in de logistiek, zeker dit jaar nog gevoeld worden. Onzekere levertijden en schaarste kunnen belemmeringen opwerpen in de enorme omslag die we als bouwend Nederland moeten maken in het kader van verduurzaming en de energietransitie.
 
In deze Bouw.coach laten een aantal producenten zien hoe ze daar mee omgaan, met speciale aandacht voor renovatie en afbouw in combinatie met verduurzaming. Want we zien dat renovatie en verduurzaming in deze tijd onlosmakelijke verbonden zijn.
 
En in dat dossier van verduurzaming, waarin met grote regelmaat nieuwe wetten en regels worden gepresenteerd, is kennisoverdracht van essentieel belang. Daarom hebben wij in 2021, in samenwerking met onze Platina partners, de Bouw.coach Academy opgericht. Dit is een onlineleerplatform waarop al onze medewerkers nieuwe en actuele kennis opdoen. Zodat u met uw vragen altijd bij ons terecht kunt, en wij u kunnen begeleiden naar de meest passende oplossing voor de uitdagingen waar u voor staat.

We wensen u veel leesplezier in deze Bouw.coach!

 

Het Bouw.coach magazine informeert de sector voor bouwen en wonen 7 x per jaar over de laatste ontwikkelingen op het gebied van uiteenlopende thema’s als renovatie, afbouw, ruwbouw, dak, isolatie, duurzaam en circulariteit, en brandwerendheid.
Kortom, na het lezen van de Bouw.coach is uw kennis weer up-to-date!

Eenvoudig lezen via desktop, tablet of smartphone.
Tip: sla de bouw.coach op bij de favorieten, dan heeft u het laatste nieuws altijd binnen handbereik!

De Bouw.coach wordt mede ontwikkeld met dank aan de marketingpartners van Sakol. Een overzicht van deze partners ziet u hier. 

Sakol B.V.