• NIEUWS

Lees onze nieuwe ruw-en buitenbouw special

Door alle problemen rondom de energieprijzen, en sinds kort nog versterkt door de lage waterstanden, worden we in met name de (ruwe) bouwmaterialen geconfronteerd met zeer slechte beschikbaarheid, ongekende prijsverhogingen, (onverwachte) prijstoeslagen enz. Onze leden zijn continu in gesprek met onze leveranciers om de overlast voor hun klanten zoveel mogelijk te beperken.

Zij denken dan ook graag liefst zo vroeg mogelijk mee, zodat bij mogelijke problemen in beschikbaarheid van materialen tijdig gezocht kan worden naar een passende oplossing of alternatief. Dit doen ze samen met de producenten en leveranciers, waar zij nauw mee samenwerken.

In deze Bouw.coach vindt u een aantal van deze leveranciers die hun producten/oplossingen en innovaties graag delen.

Veel leesplezier!

Je leest dit nieuws uit de bouwsector eenvoudig op je desktop, tablet of smartphone, maak gebruik van de uitgebreide zoekfunctionaliteit en deel interessante artikelen met collega’s.
Tip: sla de Bouw.coach op bij je favorieten, dan heb je het laatste nieuws altijd binnen handbereik!

Sakol B.V.