• NIEUWS

Lees onze nieuwe interieur en binnenbouw special

Samenwerken in onzekere tijden

Precies een jaar geleden schreven we op deze plek dat er weliswaar een einde leek te komen aan de Corona beperkingen, maar dat er nog geen einde was aan de schaarste in grondstoffen, en dat we ons bevonden in een knotsgekke markt met extreme prijsverhogingen en onzekerheid over beschikbaarheid.

We konden niet bedenken dat we vandaag slechts kunnen concluderen dat al die punten in overtreffende trap nog steeds de markt voor hout- en bouwmaterialen bepalen. En dat de nabije toekomst zeer ongewis is door de energiecrisis met als gevolg een ongekend hoge inflatie en onverminderd actueel; het stikstofdossier.

In deze woelige tijden is de relatie met onze leveranciers nog belangrijker. Wij blijven onafgebroken met hen in gesprek om ervoor te zorgen dat we onze klanten kunnen blijven leveren voor een zo goed mogelijke prijs, en binnen de afgesproken termijn. En dat doen we met de best mogelijke service!

Met de herfst voor de deur richten we in de Bouw.coach de focus op ontwikkelingen in de interieur- en binnenbouw. Van circulaire binnendeuren, tot 3in1 uitzettuimelvensters en gipsvezelplaten voor wand, plafond en vloer, om er enkele te noemen.

Het delen van kennis over productinnovatie is voor ons een belangrijk speerpunt: alle medewerkers van ons leden staan klaar om alle vragen te beantwoorden en samen aan de beste oplossing te werken!

Je leest dit nieuws uit de bouwsector eenvoudig op je desktop, tablet of smartphone, maak gebruik van de uitgebreide zoekfunctionaliteit en deel interessante artikelen met collega’s.
Tip: sla de Bouw.coach op bij je favorieten, dan heb je het laatste nieuws altijd binnen handbereik!

Sakol B.V.