• NIEUWS

Lees ons nieuwe magazine over isolatie en brandwerendheid

Terugkijken op een enerverend jaar

Dit is alweer de laatste Bouw.Coach van 2022; een spannend jaar met veel onzekerheden voor bouwondernemers.

Naar verwachting blijven de energieprijzen geheel 2023 extreem hoog en zullen ze daarna ook ver boven het historisch gemiddelde niveau blijven liggen. Dat is met name te wijten aan de gevolgen van de oorlog tussen Oekraïne en Rusland, en aan de nasleep van de Coronapandemie. De Europese lidstaten zullen volgend jaar extra geld stoppen in subsidies en premies voor energiebesparende maatregelen. Maar dat zal zeker voor bedrijven niet alle pijn weg kunnen nemen.

Het wordt daarom voor iedereen, zowel de ondernemer als de consument, een must, maar ook een uitdaging om samen op een duurzame manier minder energie te verbruiken. In de bouw kunnen we dit proces ondersteunen door te isoleren met de juiste materialen. Wij bieden brede en vernieuwende mogelijkheden voor isolatie aan. Of het nu gaat om het isoleren van een schuin dak, een garagemuur of de kruipruimte, wij vinden altijd een passende oplossing.

Een bijkomend voordeel van de nieuwste isolatietechnieken is dat ze naast energiebesparing ook zorgen voor (geluids-)comfort en een verhoogde brandveiligheid.

Kortom; met onze kennis en expertise op het gebied van isolatiemateriaal, vinden wij voor elke vraag een antwoord. Zo maken we samen van elk isolatieproject dat u aangaat een succes!

In deze Bouw.coach leest u over de isolatie en brandwerende oplossingen van onze partners; Makz, Rockpanel, Isobouw, Siniat, Duofor, Morgo Folietechniek, BMI Monier, Velux Commercial, Mawipex en Steelframe.

We bedanken iedereen voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar en wensen we jullie alvast een gezond en voorspoedig 2023!

Je leest dit nieuws uit de bouwsector eenvoudig op je desktop, tablet of smartphone, maak gebruik van de uitgebreide zoekfunctionaliteit en deel interessante artikelen met collega’s.
Tip: sla de Bouw.coach op bij je favorieten, dan heb je het laatste nieuws altijd binnen handbereik!

Sakol B.V.