• NIEUWS

Een nieuwe koers voor de Bouw.coach!

Vanaf dit jaar publiceren we de Bouw.coach niet meer zoals u gewend bent via www.bouw.coach, maar leest u de unieke Bouw.coach van uw favoriete bouwgroothandel op hun eigen Bouw.coach kanaal, waar u naast de artikelen van bouwleveranciers ook nieuws uit de eigen bouwgroothandel vindt. U treft  links onderaan dit bericht.

Deze maand besteden we traditiegetrouw aandacht aan renovatie en afbouw. Onze partners Mapei, Velux, Weekamp, Fermacell, Lux Elements, Velux Commercial, Knauf Insulation en de PCI Group presenteren stuk voor stuk een aantal nuttige innovaties binnen hun vakgebied.

Veel leesplezier en inspiratie gewenst!

U leest dit nieuws uit de bouwsector eenvoudig op uw desktop, tablet of smartphone; maak gebruik van de uitgebreide zoekfunctionaliteit en deel interessante artikelen met collega’s.
Tip: sla de Bouw.coach van uw bouwgroothandel op bij uw favorieten, dan heeft u het laatste nieuws altijd binnen handbereik!

Sakol B.V.