• NIEUWS

Deze vacature is ingevuld.

PROJECTBEGELEIDER E-LEARNING

“In de rol van projectbegeleider e-Learning bij Sakol vervul je een sleutelrol in een uitdagend project, voor de ontwikkeling van content en het onderhoud van voor onze online leeromgeving”

Sakol B.V. zoekt een professionele ‘Projectbegeleider e-Learning’ die onze organisatie gaat helpen bij de verdere ontwikkeling van zowel de content, als het strategisch plan voor onze online leeromgeving; de Bouw.coach Academy. Het project is gestart in 2021 en we maken hierbij gebruik van het LMS van Studytube. Op dit moment maken al ruim 650 medewerkers gebruik van de leeromgeving en dat aantal groeit gestaag. Binnen dit project werk je samen met belangrijke stakeholders binnen de organisatie zoals de HR-managers en medewerkers van onze leden. Daarnaast onderhoud je nauw contact met verschillende bouwmaterialenleveranciers, die als externe partijen trainingen ontwikkelen op het platform. Naast het verder ontwikkelen van de academy behoort beheer ook tot de werkzaamheden.

Wie we zoeken:
Voel jij je thuis in een project met veel verschillende stakeholders? Werk je hands-on, en kun je helder communiceren? Bewaak jij moeiteloos de grote en kleine lijnen waarbij je verschillende belangen niet uit het oog verliest? Heb je ervaring met de ontwikkeling en het onderhoud van e-Learning? Kun je zelfstandig verzamelde broninformatie vertalen naar online trainingen?

En voldoe je daarnaast aan onderstaande competenties:

 • Een hbo werk- en denkniveau
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Relevante ervaring met projectcoördinatie
 • Relevante didactische vaardigheden
 • Integer, kritisch, nauwkeurig, creatief en proactief
 • Zelfstandig, met ook een teamspirit
 • Affiniteit met de bouw of een brede interesse is een pré
 • Een ondernemende en pragmatische werkhouding

Kortom, ben jij iemand die bereid is om net die extra stap te zetten?  Herken je jezelf in bovenstaande beschrijving, en ben je bovendien ambitieus en resultaatgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij jou?

 • Een sleutelrol binnen een uitdagend project, op basis van 12 tot 14 uur p/w (flexibel)
 • Overeenkomst op basis van Freelance/ ZPP, of een tijdelijk contract
 • Marktconform uurtarief of salaris, in goed overleg
 • Overige secundaire voorwaarden afhankelijk van de samenwerkingsvorm
 • Werken binnen een dynamische organisatie waar de mensen centraal staan.

Wie zijn wij?

Wij zijn Sakol B.V., een groeiende inkooporganisatie met een uitstekende reputatie.
We organiseren het inkoopproces namens 8 zelfstandige bouw groothandels met 24 regionale vestigingen. Dit zijn zelfstandige bedrijven, die allemaal een lange historie hebben als familiebedrijf en zich kenmerken door een breed assortiment met sterke voorraadposities, één of meerdere afhaalmagazijnen en een shop met een uitgebreid assortiment, van bouwmaterialen tot ijzerwaren en daarnaast groeiende e-commerce mogelijkheden. Samen met deze bedrijven vormen we een club van dynamische ondernemers waar met korte lijnen kennis en kracht gebundeld worden.

Binnen onze organisatie is er, naast de zakelijke uitdagingen, ook volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij meer weten over deze uitdagende functie?
Bel dan met Ingeborg van Buiten: 06 – 418 69 345, of mail naar marketing@sakol.nl

 

Sakol B.V.