• NIEUWS

Nu online: Bouw.coach Gevel en buitenbouw!

 

Ook in deze tweede editie van dit jaar heeft elk lid van Sakol zijn eigen unieke Bouw.coach waar, naast de nieuwsartikelen van onze bouwpartners, ook ruimte is gemaakt voor nieuws uit de eigen bouwgroothandel.

In deze populaire thema editie ‘Gevel en Buitenbouw’ leest u hoe de bakens worden verzet in de bouw met duurzame innovaties en andere wetenswaardigheden van onze partners: VELUX, Siniat, Rockpanel, Morgo Folietechniek BV, ROCKWOOL Nederland, Skantrae, Plastica Groep, Trespa, Cedral Benelux en Fetim Group.

Veel leesplezier en inspiratie gewenst!

 
 

U leest dit nieuws uit de bouwsector eenvoudig op uw desktop, tablet of smartphone; maak gebruik van de uitgebreide zoekfunctionaliteit en deel interessante artikelen met collega’s.
Tip: sla de Bouw.coach van uw bouwgroothandel op bij uw favorieten, dan heeft u het laatste nieuws altijd binnen handbereik!

Sakol B.V.