• NIEUWS

Hoe innoveren producenten van dak- en isolatiematerialen richting de energietransitie?

De leden van Sakol hebben vanuit dit thema weer een prachtig online magazine gemaakt; lees interviews met Rockpanel, Isover, Mawipex en BMI Monier, en eigen bijdragen van IsoBouw, Velux Commercial, Recticel, Fakro en Morgo Folietechniek. Het zal geen verrassing zijn dat de uitdagingen die de energietransitie meebrengen als een rode draad door dit magazine lopen.

Je leest het laatste nieuws uit de bouwsector eenvoudig op je desktop, tablet of smartphone, maak gebruik van de uitgebreide zoekfunctionaliteit en deel interessante artikelen met collega’s. Tip: sla de Bouw.coach van jouw bouwgroothandel op bij je favorieten, dan heb je het laatste nieuws altijd binnen handbereik!

Kies hier jouw Bouw.coach:

Brentjens.bouw.coach

Carpentiermooren.bouw.coach

Goedkoop.bouw.coach

Miedema.bouw.coach

Vanhouwelingen.bouw.coach

Vandepol.bouw.coach

Verdouw.bouw.coach

Witzand.bouw.coach


Sakol B.V.