• NIEUWS

Brandveilig isoleren is hot!

Welkom bij alweer het laatste nummer van Bouw.Coach van dit jaar over isolatie en brandwerendheid. In deze editie duiken we in de laatste innovaties van onze leveranciers waaronder ROCKWOOL, Duofor, IsoBouw en Kingspan.

Deze editie is een goede gids voor het versterken van je projecten met de laatste kennis over innovaties en hoogwaardige materialen. Zo is er aandacht voor goed geventileerde gevels die tegelijkertijd onbrandbaar zijn, gaan we dieper in op de steeds vaker toegepaste combinatie van PIR en zonnepanelen en geven we een sneak-preview van een nieuwe lijn van gevelfolie, regelwerk en gevelbekleding die een brandklasse B-classificatie op de eindtoepassing oplevert.

Stuk voor stuk slimme en innovatieve toepassingen die helpen bij het veilig en snel isoleren van de woningvoorraad of nieuw te bouwen woning.

Dank aan onze partners voor hun bijdragen, en we hopen dat de Bouw.coach wederom inspireert en ondersteunt bij de vele keuzes die gemaakt moeten worden binnen een bouwproject.

Veel leesplezier!

Sakol B.V.