• NIEUWS

Renovatie en afbouw

In onze eerste Bouw.Coach in dit jaar richten we traditioneel de spotlight op renovatie en afbouw. In deze editie rekent Isover af met koude zolders en laat LUX Elements zien dat een zitbank voor je bad of douche niet alleen comfortabel is, maar ook een lust voor het oog kan zijn. Bij West Fraser en Skantrae hebben ze prachtige Winacties en PCI Group laat je kennismaken met de lichtgewicht tegellijm, PCI Nanolight.

Via de nieuwe ‘Spotlight’ pagina ga je meteen naar de highlights en maak je ook kennis met Bouw.cast, onze nieuwe podcast playlist op Spotify waar we elke editie nieuwe inspirerende podcasts over de bouw voor je op een rij zetten. Heb je tips of wil je een podcast aanmelden? Mail dan naar marketing@sakol.nl.

We bedanken onze leden en leveranciers voor hun medewerking.

Veel lees-, kijk- en luisterplezier!

Sakol B.V.