Kantoor Nederland

Berkvens Deursystemen
Kanaaldijk Noord 24
5711 CS Someren
T +31 (0)493 – 49 91 11
www.berkvens.nl
info@berkvens.nl

Platina Partner

Berkvens

Deursystemen

Berkvens is dé specialist op het gebied van binnendeuren, binnendeurkozijnen en schuifdeursystemen. Het bedrijf ambieert de sterkst vernieuwende totaalaanbieder te zijn van mooie, functionele en duurzame binnentoegangsoplossingen voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

Berkvens is een modern en middelgroot bedrijf, dat binnendeursystemen ontwerpt, ontwikkelt, produceert en verkoopt. Het productieproces kenmerkt zich door een hoge mate van automatisering.

Berkvens is een betrokken partner met actuele kennis van de markt en regelgeving en heeft vergaand inzicht in de behoeften van bouwers en gebruikers. Op basis daarvan biedt het bedrijf vanuit haar grote assortiment lak- en stijldeuren, HPL deuren en schuifdeuren exact de oplossingen die u zoekt. Ook biedt Berkvens geluid-, brand-, vocht-, straling-, kogel- en in- en uitbraakwerende specials. Berkvens heeft op elke vraag het juiste antwoord.

Berkvens is een totaalaanbieder van mooie, functionele en duurzame binnentoegangsoplossingen. Berkvens is in staat om complete deursets te produceren (deuren, kozijnen én hang- en sluitwerk), met de volgende unieke eigenschappen:

  • Op elkaar afgestemde deuren en kozijnen;
  • Snelle en gemakkelijke montage door zowel stalen als houten nastelbare montagekozijnen met een haakse verbinding;
  • Gemakkelijk om de wand te schuiven kozijnen door een extra omzetting van 9 millimeter, waarmee een optimaal klemvlak wordt gerealiseerd;
  • Geen nabewerking meer benodigd doordat alles volledig afgelakt is;
  • Indien gewenst leverbaar als complete set met voorgemonteerd slot, voorzien van dwarsdoorboringen en meegeleverd deurbeslag.