Kantoor Nederland

Master Builders Solutions Nederland B.V.
Karolusstraat 2, 4903 RJ
Postbus 132, 4900 AC
Oosterhout N.Br.

Tel. + 31 162 47 66 88
www.PCI-Afbouw.nl
pci-afbouw@pci-group.eu

Zilver Partner

De PCI Groep

Tot de PCI Groep behoren de merken PCI en THOMSIT

PCI biedt complete tegellijmsystemen voor de professional. Het merk PCI staat al meer dan 70 jaar voor innovatie, betrouwbaarheid en uitgebreide technische service in combinatie met hoogwaardige en daarmee duurzame producten. Naast tegellijmsystemen heeft PCI ook overtuigende producten en productsystemen voor reparatie van beton, afdichting van bouwconstructies en coating van vloeren.

THOMSIT is het dynamische merk voor vloersystemen. THOMSIT bestaat al 75 jaar en maakt sinds 2017 deel uit van de PCI Groep. THOMSIT heeft een actueel productassortiment dat voldoet aan alle eisen voor het leggen van vloeren.

Betrouwbare producten, professionele service
Onze doelstelling bij de ontwikkeling en vervaardiging van de producten is het waarborgen van een optimale kwaliteit met betrekking tot alle producteigenschappen: eenvoudige verwerking, betrouwbare toepassing en milieuvriendelijke ingrediënten. Met onze productsystemen bieden wij een overzichtelijk, geharmoniseerd en compleet assortiment. Als aanbieder van integrale oplossingen heeft ook de service bij ons topprioriteit. Wij bieden handelaren en vaklieden uitgebreide ondersteuning – met persoonlijk advies op locatie, opleiding en vele andere hulpmiddelen en digitale tools.

Investeren in de toekomst
Wij investeren voortdurend om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Onze focus ligt op geavanceerde logistieke en productiesystemen. Zo zijn onze producten continu beschikbaar en binnen zeer korte tijd bij de klant. Wij garanderen levering binnen 24 uur – voor een maximaal voordeel op de bouwplaats.