Kantoor Nederland

DUOFOR B.V.
Lage Ham 50b
5102 AD Dongen
Nederland
www.duofor.eu

Platina Partner

Duofor B.V.

Specialist in vloersystemen en isolatieproducten

Gestart in 2001 als Nederlandse producent van Duofor® zwaluwstaartplaten heeft Duofor B.V. zich ontwikkeld tot een gerenommeerde producent en leverancier van vloersystemen- en oplossingen voor renovatie en nieuwbouw. Naast lichtgewichte vloersystemen is Duofor officiële distributeur van YBS Insulation producten voor het Europese vaste land.

Duofor: “Flexibiliteit en inlevingsvermogen zijn de pijlers voor het (door-)ontwikkelen van onze ‘smart building’ bouwconcepten en het leveren van goede ondersteuning bij uw project. Als kennispartner bieden wij alle betrokkene bouwpartijen van implementatie tot realisatie advies over onze vloersystemen en isolatieproducten. Wij denken met u mee over de juiste aanpak om tot de beste oplossing voor uw renovatie- of nieuwbouwproject te komen.

Constructieve-, thermische-, geluid- en brandwerende berekeningen van de geselecteerde vloeroplossing en/of bestekteksten, legplannen en calculaties beschouwen wij als een vanzelfsprekend onderdeel. Ook helpen wij u graag verder met productgerelateerde vragen over Wetkwaliteitsborging, BENG en duurzaam bouwen.”

Bij Duofor BV kunt u voor de volgende kwalitatieve materialen en systemen terecht:

  • Duofor zwaluwstaartplaten en DTS-G geluidsoplegstroken
  • Combifor Flex vloersysteem
  • Combifor Fix balken-broodjesvloer
  • YBS Insulation producten – meerlaagse reflecterende isolatiefolies voor wand, dak en vloeren
  • Recanor contactgeluidisolatie
  • Perlite/Vermiculite korrelisolatie