CONTACTGEGEVENS

Hoofdkantoor
Abram Dudok van Heelstraat 4
1096 BE Amsterdam
Nederland

info@fetimgroup.com
T. +31 (0)20 58 05 333

Logistiek centrum en warehouse
Kaapstadweg 50
1047 HG Amsterdam
Nederland

Goud+ Partner

Fetim Group

Fetim, inspired by life for over 100 years

Fetim Group is een home improvement specialist, met focus op design en ontwikkeling van toegankelijke woningdecoratie, bouwproducten en gevelbekleding, die elk diverse merken en concepten omvatten. Fetim Group is een Nederlands bedrijf en ruim 100 jaar actief in meer dan 40 landen binnen en buiten Europa.

Al ruim een eeuw werken wij met toewijding aan een gevarieerd productassortiment om de leefomgeving gemakkelijker en aangenamer te maken. De ruimte is niet alleen een plek om te wonen en werken, maar ook om te spelen en te leven. Wij ontwerpen en produceren in- en exterieurproducten volgens de laatste ontwikkelingen, om betekenis te geven aan de leefomgeving van elk uniek persoon en levensfase. Geïnspireerd door het leven om anderen te inspireren.

Wij bieden een breed assortiment houten- en kunststof gevel- en dakrandbekleding aan geschikt voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Onze diverse merken Modiwood, Naturetech, Protex, Profort+, Ki-kern en Uniprime bieden voordelen die passend zijn voor uiteenlopende wensen en gebruikers.

De voordelen van hout

Houten gevelbekleding heeft een mooie en natuurlijke uitstraling. Het aanbod aan houten gevelbekleding bestaat uit diverse vernieuwende producten die niet alleen duurzaam, maar ook onderhoudsarm zijn.

  • ModiWood® gevelbekleding is thermisch gemodificeerd om het product extra duurzame eigenschappen te geven. Het thermisch modificeren van hout is bovendien een milieuvriendelijk proces dat bestaat uit het verhitten en afkoelen van het hout.
  • Naturetech® wordt gemaakt van houtvezels en afgewerkt met een thermoplastische verflaag. Zo is houten gevelbekleding niet alleen duurzaam en onderhoudsarm, maar ook milieuvriendelijk.
  • UniPrime platen en boeistroken zijn opgebouwd uit duurzame hardhout fineren. Het FSC® hout is zeer stabiel en vrijwel ongevoelig voor vochtintrek. UniPrime valt in duurzaamheidsklasse 2 en beschikt zo over een solide basis waarop u kunt bouwen.

De voordelen van kunststof

Het grootste voordeel van kunststof gevelbekleding is natuurlijk dat deze gevelbekleding onderhoudsarm is. Daarnaast is onze kunststof gevelbekleding in vele kleuren en structuren beschikbaar.

  • Protex® bestaat uit een door-en-door gekleurde massieve kunststof kern, die is voorzien van luxe folie. Protex is verkrijgbaar in diverse kleuren en voorzien van een fijne houtstructuur.
  • Profort+® is voorzien van een luxe houtstructuur en bovendien slag- en stootvast en daardoor ook geschikt voor toepassingen op de begane grond.
  • Gevelbekleding van Ki-Kern® bestaat uit massieve platen, die in diverse kleuren en dessins verkrijgbaar zijn. Zo krijgt uw gevel niet alleen een moderne uitstraling, maar ook een persoonlijke touch.