Kantoor Nederland

IsoBouw Systems
Kanaalstraat 107
5711 EG Someren
T +31 (0)493 – 498111
www.isobouw.nl
info@isobouw.nl

Platina Partner

IsoBouw systems

Expert in isolaties en isoleren

De energietransitie en de besparing van grondstoffen en materialen vragen om doordachte isolatiesystemen. Met het gebruik van airpop-isolatie heeft IsoBouw hierin een leidende rol.

Airpop, oftewel geëxpandeerd polystyreen is een uiterst veelzijdig materiaal met unieke eigenschappen op het gebied van isolatie, gezondheid, veiligheid, lange levensduur en milieu. Airpop® bestaat voor 98% uit lucht, één van de basiselementen uit de natuur, en kan onbeperkt worden gerecycled of worden hergebruikt. Mede daardoor heeft  airpop-isolatie een van de beste milieuscores.

IsoBouw levert innovatieve airpop-isolatiesystemen voor het dak, gevel, vloer en fundering waarmee verwerkers zich kunnen onderscheiden. Producten die hen helpen om sneller, kwalitatief beter en voordeliger te isoleren en die een positieve bijdrage leveren aan een circulaire economie.

Met haar pay-off ‘Innovatie in isolatie’ heeft IsoBouw haar blik altijd op de toekomst gericht. Het bedrijf zet de trend in de ontwikkeling van isolatiesystemen die voldoen aan huidige en toekomstige kwaliteitseisen en voorkeuren van verwerkers, zoals verwerkingsgemak, tijdsbesparingen, reductie van faalkosten en kostenbesparingen.

IsoBouw is dé toonaangevende leverancier van onderscheidende isolatiesystemen, zoals o.a. de SlimFix dakelementen, Solar dakelementen, het SlimFix Deco zolderisolatiesysteem, de SlimFort gevelisolatie, de Klik-vloerisolatieplaten en de PowerKist funderingsbekisting.

Bij projecten kunt u terugvallen op een professioneel projectteam om een probleemloze uitvoering mogelijk te maken, zoals een buiten – en binnendienstteam en een technisch projectbureau. Specialisten die niet alleen verstand hebben van isoleren, maar ook van bouwen, zodat u bij vragen kunt rekenen op een deskundige gesprekspartner.