GOUD Partner

Kingspan Unidek

Leverancier van geavanceerde isolatie- en gebouwschiloplossingen.

Wij zijn Kingspan Unidek

Met passie en precisie werken we iedere dag aan de ontwikkeling, productie en distributie van onder andere isolerende elementen voor het hellende dak. Ons aanbod is uniek voor alle partijen in de bouwkolom en passend voor elke situatie.

Het realiseren van duurzame gebouwen en het verduurzamen van bestaande gebouwen is belangrijker dan ooit. Om CO2-uitstoot te verminderen én voor een betaalbare energierekening is een goed geïsoleerde gebouwschil cruciaal. Bij een ongeïsoleerde gebouwschil gaat de meeste warmte verloren via daken (30%) en bij dit onderdeel van de woning valt dan ook veel rendement te behalen.

Unidek Dakelementen

Ontdek het uitgebreide assortiment Unidek Dakelementen. Het assortiment bestaat uit zelfdragende en niet-zelfdragende dakplaten. Daarbij staan duurzaamheid, circulariteit, comfort en toekomstbestendig renoveren centraal.

Zelfdragende dakelementen zijn geschikt voor nieuwbouwwoningen en voor renovaties op gordingen. Niet-zelfdragende elementen zijn geschikt voor renovaties waarbij wordt uitgegaan van een bestaand dakbeschot.
Voor elke bouwsituatie is een oplossing! Voor complexere daken met hoek- en kilkepers is Unidek PasDak bijvoorbeeld het pasklare antwoord. Wij adviseren u graag bij uw projecten.