CONTACTGEGEVENS

LUX ELEMENTS GmbH & Co. KG
An der Schusterinsel 7
D – 51379 Leverkusen-Opladen
T +49 (0) 21 71/ 72 12 – 0
E-mail: info@luxelements.de
web: www.luxelements.com

Goud+ Partner

LUX ELEMENTS

Specialist in de productie en verwerking van polystyreen hardschuim

Welkom bij LUX ELEMENTS
Het familiebedrijf LUX ELEMENTS is een ervaren specialist in de productie van polystyreen hardschuim, en de verdere verwerking ervan tot veilige ondergronden voor tegels, natuursteen en stucwerk in badkamers en wellnesscomplexen.

Het actuele productprogramma is gebaseerd op de baanbrekende uitvinding van oprichter Herbert Lux waarvoor in 1981 patent werd aangevraagd: ‘Het origineel’ – een element van hardschuimmateriaal met aan weerszijden een dubbele mortellaag waarin een stabiliserend glasvezelweefsel is ingebed. Dit hardschuimelement bestaat in de kern uit geëxpandeerd polystyreen (EPS) dat op milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd zonder drijfgassen zoals CFK, HCFK, HFK of CO2.
Vanuit deze basis werd het assortiment voortdurend verder ontwikkeld en uitgebreid.

LUX ELEMENTS – Producten

Het productprogramma van LUX ELEMENTS omvat een breed gamma van voorgefabriceerde vormdelen en bouwpakketten van hardschuimmateriaal alsmede standaardproducten in vast gedefinieerde afmetingen of in maatwerk. Dit aanbod wordt aangevuld met passende, technische systeemartikelen.

LUX ELEMENTS biedt verder een uitgebreid assortiment montagemateriaal aan voor de veilige verwerking van de hardschuimelementen. Daartoe behoren lijm, afdichtingstape, afdichtingsplamuur, wapeningsweefsel en montagehulpmiddelen.

Alle producten vormen samen systemen voor de bouw en vormgeving van badkamers, met de vloer gelijkgewerkte douchebodems, en inrichtingen voor private en openbare wellnesscomplexen.