Kantoor Nederland

Mapei Nederland B.V.
Oude Apeldoornseweg 37 K
7333 NR Apeldoorn
T: 085 00 69 200

verkoop@mapei.nl
www.mapei.nl

Platina Partner

Mapei Nederland B.V.

Mapei is wereldwijd producent en leverancier van lijmen, kitten en chemische producten voor de bouw. Ook voor een technisch onderlegd (product)advies ben je bij Mapei aan het juiste adres. Onze ervaren medewerkers weten dat elk project speciale (product)behoeftes heeft en adviseren hier dan ook graag over.

Verbinden, versterken en beschermen

Met meer dan 5.000 producten in het portfolio biedt Mapei een compleet assortiment voor de gehele bouwsector. Voor de tegelzetter, maar ook voor de stukadoor, schilder, vloerapplicateur en betonreparateur levert Mapei totaaloplossingen die verbinden, versterken en beschermen. Verbinden door middel van lijmen en kitten voor tegels, PVC, parket en kunstgrasvelden. Versterken door betonreparatie en constructieve versterkingsmiddelen en beschermen met waterdichte vloer- en coatingproducten.

Mapei Academy

Haal het maximale uit het product met de juiste techniek.

Mapei vindt het belangrijk om de gebruikers van onze producten te voorzien van de juiste (praktische) informatie. Door ontwikkelingen als snellere droogtijden, het kunnen verlijmen van nieuwe materiaalsoorten en het gebruik van toeslagmiddelen zijn de mogelijkheden van onze producten eindeloos geworden. Maar dit heeft soms ook consequenties voor het gebruik. Waar bijvoorbeeld voorheen de droogtijd van egalisatiemiddelen flink kon oplopen, heeft Mapei tegenwoordig producten die na het aanbrengen snel overlaagt kunnen worden. Hier kun je als verwerker je voordeel mee doen, maar dan moet je het wel weten. Bij de Mapei Academy leer je dit. Zo haal jij met de juiste techniek het maximale uit het product.