Kantoor Nederland

Bettinkhorst 35
7207 BP Zutphen
Nederland
www.morgofolietechniek.com

Platina Partner

Morgo Folietechniek

Marktleider in bouwfolie

Morgo Folietechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van technische folies, bouwfolies tapes, waterkering, afdichting, isolatie, hijsvoorzieningen voor de bouw, timmerindustrie en prefab houtbouw (HSB). Producten voor de productie van prefab houten wanden, daken en kozijnen.  Kwaliteit, maatwerk en een goed advies aan de klant nemen we daarbij uiterst serieus. Het leveren van kwaliteit geldt ook nadrukkelijk voor onze dienstverlening. We zijn te allen tijde vraagbaak, sparringpartner en adviseur voor onze klanten.

Bij Morgo Folietechniek B.V. werken we constant aan het ontwikkelen van nieuwe folies die nog betere eigenschappen hebben en nog meer toepassingen mogelijk maken. Uiteraard gestuurd door de actuele ontwikkelingen in de bouw. Thema’s als UV-bestendigheid, brandklasse, hittebestendig en duurzaamheid zijn inmiddels bijna standaardeigenschappen voor onze producten.

Morgo Folietechniek B.V. is inmiddels meer dan dertig jaar een ontwikkelende toeleverancier van folies voor de bouw. Van dak-, wand- en gevel-folies tot en met inpakfolies en vloerfolies. Al dan niet waterkerend, damp-open, UV-stabiel of isolerend. Voor iedere toepassing hebben wij de beste folie-oplossing in huis. Vanaf nu beschikt Sakol over een compleet assortiment folies, tapes en vochtkerings-producten voor iedere professional in de bouw!

Om de kwaliteit te garanderen controleert onze afdeling research en development dagelijks onze folies in ons eigen onderzoekslaboratorium. Met geavanceerde apparatuur testen wij onder extreme omstandigheden de rek- en treksterkte, de UV-stabiliteit, de waterkerendheid en de brandwerendheid van onze technische folies en overige producten. Waar mogelijk beschikken al onze producten over een KOMO attest en of brandcertificering.

Handig en overzichtelijk!

Bekijk de bouwfolies van Morgo in het handige productboekje van Sakol. Inclusief eigenschappen en toepassingen. Het boekje is verkrijgbaar bij alle aangesloten vestigingen, en via de websites van onze leden, en te bekijken en downloaden via deze link. Zo heb je altijd de beste oplossingen binnen handbereik!