Goud+ Partner

Plastica

Voor gevels die het straatbeeld bepalen

Al sinds 1978 levert Plastica plaatmateriaal voor interieur en exterieur. Altijd van de beste kwaliteit en in talloze uitvoeringen en dessins. Dankzij het uitgebreide assortiment bieden wij altijd een passende oplossing. Of het nu gaat om hout, metaal, steen of kunststof gevelbekleding. Of om juist het interieur aan te kleden met inspirerende materialen.

Onze website is een goed startpunt voor inspiratie en informatie. U vindt hier een compleet overzicht van alle producten en talloze projecten. Ook hebt u hier toegang tot onze snelle monsterservice, onze uitgebreide kleurendatabase en diverse downloads.

Houten gevelbekleding Cape Cod

Een van de topproducten van Plastica is Cape Cod. Hiermee voegt u echt iets extra’s, iets bijzonders en unieks toe aan een gevel. De houten gevelbekleding is gemaakt van Lodgepole Pine (Noord-Amerikaans grenen) en vervaardigd volgens innovatieve procedures voor houtdroging en verduurzaming. De planken zijn afgewerkt met een hoogwaardig watergedragen acrylaatlak verkrijgbaar in RAL, NCS of een kleur naar monster. Door de uitstraling en verschillende modellen biedt Cape Cod een op maat gemaakte oplossing voor elk bouwproject. En deze uitstraling is bovendien voor een periode van 15 jaar gegarandeerd. Dit zeggen we niet alleen, we laten het ook zien! Cape Cod heeft inmiddels een rijke historie op de Nederlandse markt.

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

  • PEFCTM gecertificeerd
  • 15 jaar productgarantie, ook op de verf
  • Sinds 1991 op de markt; bewezen bestendig tegen alle weersinvloeden
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vrijwel alle kleuren mogelijk (m.u.v. semi-transparant)
  • Bevestigingsmiddelen in kleur
  • Draagt bij aan CO2 neutraal bouwen