Goud Partner

Recticel Insulation

De isolatiepartner voor de bouw

Recticel Insulation produceert polyurethaan isolatiematerialen en biedt oplossingen voor dak-, gevel- en vloerisolatie zowel voor nieuwbouw als renovatie in de woningbouw, utiliteitsbouw en agrarische gebouwen. Met zeven ultramoderne productievestigingen in Europa bieden wij onze klanten een uitgebreid assortiment PIR isolatieplaten om daken, gevels en vloeren zo optimaal mogelijk te isoleren. Zo is er voor ieder isolatievraagstuk een goede oplossing:

  • Isolatie voor platte en hellende daken
  • Zolderisolatie
  • Afschotisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Gevelisolatie
  • Vloerisolatie
  • Isolatieoplossingen voor prefab
  • Isolatie voor agrarische gebouwen

Méér dan alleen een isolatieoplossing

Bouwprocessen worden complexer en de vraag is groot. Dat komt door veranderende bouwregelgeving, de woningcrisis en de energietransitie. Daarnaast kom je ook nog eens handen tekort. Dan is het wel zo prettig dat je kunt bouwen op een partner die kan ondersteunen en helpen waar het nodig is.

Bij Recticel Insulation vind je daarom niet alleen de juiste isolatieoplossing. Om jouw project te laten slagen krijg je van ons de hulp die je nodig hebt om de juiste keuzes te maken. Wij voorzien jou van het nodige advies van a tot z en bieden de noodzakelijke technische ondersteuning om de materialen goed en efficiënt te verwerken.

De kracht van Recticel Insulation

Met de isolatieoplossingen van Recticel Insulation ben je verzekerd van een optimaal resultaat met producten die zeer goed toe te passen zijn binnen de energievereisten en wet- en regelgeving:

1. Hoge thermische prestaties door lage lambdawaardes (λ)
2. Erkende topkwaliteit
3. Ruimtebesparend: met hardschuim PIR platen isoleer je maximaal met een minimale dikte
4. Lange levensduur
5. Stevig en vormvast (uitstekende dimensionale stabiliteit)
6. Bestand tegen schimmel en vocht
7. Licht van gewicht
8. Snelle montage: makkelijk te verwerken en te zagen