Kantoor Nederland

ROCKWOOL B.V. / Rockpanel
Konstruktieweg 2
6045 JD Roermond
Nederland
Tel.: +31 (475) 353 000
www.rockpanel.nl

Platina Partner

Rockpanel

Creëren zonder beperkingen

Rockpanel maakt deel uit van de ROCKWOOL Group en biedt geavanceerde gevelbekleding aan op basis van geperst steenwol van het vulkanisch gesteente basalt. Hieraan ontlenen alle Rockpanel producten hun unieke eigenschappen. Ze combineren de voordelen van steen met het bewerkingsgemak van hout. Ons plaatmateriaal is geschikt voor gevels, detailleringen en toepassingen rondom het dak.

Bij de ROCKWOOL Group willen wij het leven van iedereen die met onze oplossingen in aanraking komt verrijken. Door onze expertise zijn we in staat een groot aantal belangrijke hedendaagse uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en ontwikkeling aan te gaan – van reductie van energieverbruik en geluidsoverlast tot bescherming tegen brand, waterschaarste en overstromingen. Bekijk ons uitgebreide aanbod op www.rockpanel.nl.

Rockpanel panelen zijn geschikt voor esthetische afwerking van zowel gevels, geveldelen als detailleringen rondom het dak. De gevelplaten worden toegepast in woning- en utiliteitsbouw bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Kies uit ons uitgebreide assortiment met meer dan 200 kleuren en designs. De platen zijn zeer duurzaam en brandveilig. Minimaal restafval en snelle, gemakkelijke plaatsing maken van Rockpanel producten ook nog eens de meest logische financiële keuze.

Rockpanel platen zijn:

  • Te bewerken als hout: makkelijk te zagen en bewerken met standaard houtbewerkingsgereedschap
  • Weers- en vochtbestendig: Rockpanel producten delamineren of rotten niet en de zaagkanten hoeven niet behandeld te worden
  • Bevestigen met nagels en schroeven in RAL kleuren of kies voor verlijming
  • Zeer onderhoudsarm, kleurvast en een levensduur van > 50 jaar