Platina Partner

UNILIN Panels

Innovatieve houtoplossingen voor bouw en interieur

Uit het goede hout gesneden

Gepassioneerd door hout. Gebrand op service. Of het nu gaat om spaan-, MDF-, HDF- of  gemelamineerde platen: al sinds 1960 staat UNILIN, division panels garant voor weergaloze kwaliteit en flexibele oplossingen op maat.

Sinds onze oprichting groeiden we uit tot een internationale speler van formaat. Onze jarenlange ervaring laat ons toe om zowel de bouwnijverheid als de interieursector op hun wenken te bedienen. Bovendien beheersen we het volledige productieproces. Dat laat ons toe om mee te denken van idee tot oplossing, met aandacht voor zowel kwaliteit, design en technologie, als ecologie en veiligheid.

Oplossingen voor interieurbouw en bouw

We bieden creatieve en duurzame oplossingen voor elk interieurproject. Combineer brute, half afgewerkte en afgewerkte platen (spaan of MDF) in diverse designs en texturen, in standaarduitvoering of met brandvertragende, vochtwerende of andere kwaliteiten.

Daarnaast vind je bij UNILIN Panels ook duurzame all-in-one-oplossingen voor innovatief bouwen. Van snel te installeren dakplaten, draagvloeren en versteviginsplaten voor scheidingswanden tot luchtdichte, brandveilige en/of dampremmende bouwplaten voor houtskeletbouw. Op elke vraag biedt een van onze producten het antwoord.

Via onze website kan je gratis stalen aanvragen van onze producten en designs: www.unilinpanels.com