Platina Partner

WEEKAMP Deuren

Al meer dan 40 jaar de deurenspecialist!

Weekamp Deuren produceert al meer dan 40 jaar lang deuren en is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende deurenfabrikanten in Nederland. Kwaliteit staat voorop, maar daarnaast is ook de wijze waarop zij zaken doen erg belangrijk voor hen.
De vijf kernwaarden die centraal staan binnen het bedrijf zijn: vakmanschap, vooruitstrevendheid, duurzaamheid, maatwerk en toewijding.

Vakmanschap

Weekamp Deuren beschikt over de nieuwste machines én echte vakmannen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de beste houtsoorten en materialen. De deuren worden met de grootste zorg gemaakt en zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Vandaar ook dat er jarenlange garantie op de deuren wordt gegeven.

Vooruitstrevendheid

Constant wordt er bij Weekamp Deuren gewerkt aan productinnovaties.
Vrijwel alles kan gemaakt worden, voor elke situatie en stijl bieden zij een passende deur. Daarnaast bieden ze verregaande services die ervoor zorgen dat zowel de professional, als de consument geheel wordt ontlast.

Duurzaamheid

Duurzaamheid én circulariteit staan al jaren centraal binnen de activiteiten van Weekamp Deuren. Al sinds 2017 wordt het hout van deuren en ramen uit renovatiewerken en slooppanden hergebruikt. Kwalitatieve stukken hout worden bewerkt tot een herbruikbare grondstof voor nieuwe deuren.  Er wordt gestreefd naar 100% groen hout. Ook bij alle productieprocessen wordt verantwoord omgegaan met het milieu. Alle deuren zijn leverbaar als FSC® gecertificeerd product, bekijk hiervoor de opties in het Weekamp Prijzenboek.

Maatwerk

Stijl en kwaliteit staan bij Weekamp Deuren hoog in het vaandel, zo ook bij hun maatwerkservice.
Vrijwel alles is mogelijk, zoals reproducties van originele modellen, plafondhoge deuren, deuren namaken van foto’s, deuren volgens eigen ontwerp of compleet afgewerkte deuren. Ook kunnen deuren worden voorzien van unieke decoraties en speciale vormen.
Voor de productie van maatwerkdeuren worden moderne machines ingezet en vakmensen die gespecialiseerd zijn in het maken van mooie deuren.

Toewijding

Een Weekamp deur is perfect afgewerkt, zowel in kwaliteit als in uitstraling. Perfectie tot in de details, daar staat Weekamp Deuren voor. Er wordt altijd meegedacht met de klant en ze verzorgen alles tot in de puntjes. Zij zijn pas blij, als u dat bent.