Uitbreiding Goedkoop Bouwmaterialen!

Per 1 april 2020 heeft Goedkoop Bouwmaterialen er een nieuwe vestiging bij in Alphen aan den Rijn.
In goed overleg is besloten om per 1 april een samenwerking met GBI van Beieren aan te gaan. De activiteiten van Meer dan Hout zullen worden dan overgenomen door Goedkoop Bouwmaterialen. Het betekent voor de bestaande klanten dat zij bij Goedkoop tegen marktconforme prijzen uit een nog breder pakket aan hout-, plaat- en bouwmaterialen kunnen kiezen.

Marcel Sluis en Michel Rietveld zijn de vertrouwde gezichten van Meer dan Hout die nu de overstap maken naar Goedkoop bouwmaterialen. Dit sterke team zal de klanten als vanouds van dienst zijn en hen informeren over het assortiment en dienstenpakket bij Goedkoop Bouwmaterialen.

Sakol is trots op deze uitbreiding en wenst alle betrokkenen veel succes!

Sakol B.V.