Nieuwe directeur voor Sakol

Marc Kling wordt op 1 februari 2021 de nieuwe directeur van Sakol B.V. Hij volgt Wilfred Fijnvandraat op die zijn carrière voort zal zetten als directeur van een non-profit organisatie.

Marc heeft een brede kennis en ervaring in coöperatieve samenwerking met zelfstandige bedrijven in de bouwtoelevering. Hij zal samen met de 8 aangesloten familiebedrijven de opgebouwde positie van Sakol in Nederland verder uitbouwen.

Bij Marc zit samenwerken in een coöperatie in het bloed. Opgegroeid in een ondernemersgezin is respect voor ondernemerschap hem met de paplepel ingegoten. Hij wil samen met de bedrijven, die elk een unieke positie in hun marktgebied innemen, de coöperatie verder versterken.

Marc: “Sakol is een wendbare en modern ingerichte organisatie met een informele sfeer en korte lijnen. Ik heb er zin in!”

Wij wensen Marc van harte welkom!

Sakol B.V.