Samen op naar 50 jaar Sakol!

Dat was het thema tijdens de partnerdag op donderdag 29 september j.l.; een exclusieve dag voor alle Platina leveranciers, waarop volop waardering werd getoond voor de veelal lange en loyale samenwerking. Maar dus ook een dag om samen naar de toekomst te kijken.

Na een zonnige koetsrit door Amsterdam, en een lekkere lunch werd de middag voortgezet in De Industriële Groote Club op De Dam. Hier werd er onder begeleiding van oud-schaatser en IT-ondernemer Ben van der Burg openhartig van gedachten gewisseld over allerlei onderwerpen die bouwondernemers op dit moment bezighouden, waaronder kennis en opleiding, databeheer, logistiek en duurzaamheid.

De dag werd afgesloten met een rondvaart door de Amsterdamse grachten en een heerlijk diner bij restaurant Mos Amsterdam op het IJdok. Iedereen kijkt terug op een prachtige en waardevolle dag!